"ПЕР ГЮНТ" НА ТЕАТЪР "СОФИЯ" ГОСТУВА В ХАРМАНЛИ НА 26.06.2023

АКТЬОРСКАТА ТРУПА НА ТЕАТЪР "СОФИЯ" ПРИСТИГА В ХАРМАНЛИ НА 26 ЮНИ С "ПЕР ГЮНТ" НА ХЕНРИК ИБСЕН


За изборите, които стават наша съдба, разказва представлението „Пер Гюнт“ на Хенрик Ибсен. За невероятните приключения на един мечтател, който дръзва да тръгне на път, за да покори света. Той иска да се отдели от корените си, от родното си място, от собствената си майка, от любовта, която го очаква, като непрекъснато предизвиква и обърква своите съграждани. Опитва всичко. Сблъсква се с всичко. Дори когато попада в пустинята – осъзнава, че единственият житейски смисъл е да запазим себе си. А любовта, която го е чакала, през целия му живот, е неговото спасение. В ролята на Пер Гюнт е великолепният български актьор, който е и директор на Театър "София" – Ириней Константинов.

На 26 ЮНИ ви очакваме в читалището на гр. Харманли - "Дружба - 1870“ заедно да изживеем магията на този спектакъл, който обединява фантастична актьорска игра, музика, танц и интерактивна визуализация.

Час на представлението: 19.00 часа
ВХОД: 5лв. ; Билети - В Читалище "Дружба - 1870", тел. 0898221253

ИЗНЕНАДИ за всички вас на 26 юни от 17.30 ч. на площада пред читалището:
Подготвили сме ви изненади – безплатен урок по театрално изкуство за всеки, който иска да се потопи в актьорската магия. Всеки желаещ ще може да се превъплъти в герой от пиесата и поне за кратко ще бъде актьор, под ръководството на доц. д-р Лора Мутишева- преподавател по актьорско майсторство в НАТФИЗ.

Ще имате възможност да се срещнете с актьорите от трупата на Театър "София", да им зададете своите въпроси и да се снимате с тях.

Елате да се потопите в един вълшебен свят заедно с нас!

„Пер Гюнт“ се осъществява по проект: „Пер Гюнт пътува“ и сключен договор за безвъзмездна финансова помощ по Програма РА14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021“

*Със съдействието на Община Харманли и Читалище "Дружба - 1870" - гр. Харманли